A kosarad üres

Kosárban 0 tétel
Fizetési lehetőségek
 • Készpénzes fizetés

  Készpénzes fizetésre személyes átvétel esetén van lehetőség.

 • Utánvétel

  Utánvéttel a csomag átvételekor fizethet a futárnak készpénzben.

 • Banki átutalás

  A megrendelés ellenértékét Banki átutalással is kifizetheti, ez esetben az alábbi adatok alapján kérjük átutalni a vételárat.

  Kedvezményezett:
  BESTMIND 2000 KFT

  Bankszámlaszám:
  K&H Bank 10403648-50526583-66511001

  Kérjük, az átutalásnál a közlemény rovatba írja be az Ön megrendelésének azonosítóját, amit a rendelés adatainál "Rendelés azonosító" néven talál. Ez fogja azonosítani az Ön megrendelését. A megrendelés összegének beérkezése után adjuk át a futárnak kiszállításra a terméke(ke)t.

Szállítási lehetőségek
 • Házhozszállítás futárszolgálattal

  A buzzrack.hu webáruházunkban megrendelt termékeket futárszolgálattal szállíttatjuk házhoz Önnek.

  1. Futárszolgálattal országosan az alábbi díjak érvényesek

  Szállítási díj:

  •     1150Ft

  Szállítási feltételek

  Termékeinket az ország egész területén 48órán belül házhoz szállítjuk a megrendeléstől számítva munkanapokon, de maximum hat munkanapon belül, ettől eltérő szállítási időről minden esetben tájékoztatást adunk. Amennyiben az itt feltüntetett határidőknél hamarabb szeretné átvenni a megrendelt termékét, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kiszállítás esetén csomagolási költségeket nem számítunk fel.

  Az eladó a weboldalon tájékoztató jelleggel feltüntetett szállítási határidőre törekszik a megrendelés teljesítésekor. A kézbesítés legkorábbi időpontját a megrendelés feldolgozását követően e-mailben közli az eladó a vásárlóval. A szállítás időpontját az eladó minden esetben, e-mailben közli a vásárlóval annak érdekében, hogy a termékek átvétele biztosított legyen. A vásárló köteles a küldeményt az átvételkor tételesen ellenőrizni és a hiánytalan teljesítést az átvételi elismervény vagy számla átvételével nyugtázni. Ezt követően az eladónak nem áll módjában a vásárló hiányosságra, sérülésre vonatkozó reklamációját elfogadni. Ha a csomag az átvételkor sérült, akkor a vásárló köteles jegyzőkönyvet felvetetni a futárral. Ennek elmulasztása a vásárló későbbi mennyiségi és minőségi reklamációinak elutasítását vonja maga után. Vásárló kötelezettséget vállal arra, hogy gondoskodik az áru átvételéről. Amennyiben az áru kézbesítése a vásárló hibájából hiúsul meg (nem gondoskodik az árunak a megjelölt időben történő átvételéről), akkor köteles az eladó ezzel összefüggő többletköltségét (pl. áru visszaszállítása, újbóli kiszállítása, stb.) megtéríteni. Magyarország területén kívülre történő szállítás esetén, kérem érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a lehetőségekről.

Title Text
Nem lépek be.